loading...
پیکسل گرافـــ|متفاوت ترین مرجع گرافیکی ایران
آخرین ارسال های انجمن
علی مدیحی بازدید : 18 پنجشنبه 09 آذر 1391 نظرات (0)

پلاگین jqZoomage یک پانل زوم بر روی تصاویر کوچک است که به کاربران برای زوم بر روی تصاویر کوچک را میدهد.

jqZoomage

( برای دانلود و تماشای دموی آنلاین بر روی  تصاویر کلیک کنید )

علی مدیحی بازدید : 16 چهارشنبه 08 آذر 1391 نظرات (0)

براي وارد كردن يك پرس و جو در گوگل، فقط كافيست تا كلمات تشريحي خود را ورودي گوگل وارد كرده و بعد كليد enter را بزنيد (يا بر روي دكمه search جستجو كليك  كنيد). گوگل از پيچيده ترين تكنيكهاي هماهنگي متون براي پيدا كردن صفحاتي كه مربوط به جستجوي شما هستند استفاده ميكند. براي نمونه، وقتي گوگل صفحه اي را تجزيه و تحليل مي كند، گوگل به صفحاتي كه به آن صفحه نيز لينك هستند نگاه مي كند تا ببيند كه شايد آن صفحات هم درخور با جستجوي شما باشند. گوگل همچنين صفحاتي را كه موضوعي ارتباطي با موضوع جستجوي شما دارند را براي شما ترجيح ميدهد.

 

۰اگر مي خواهيد كلمات تايپ شده در جستجو باشند آنها را با فاصله به صورت ساده در كنار هم بنويسيد. ماند:

 

Macromedia nokia agreement

۰اگر مي خواهيد يكي از كلمات شما حداقل در نتايج باشد بين آنها OR بگذاريد. مانند: macromedia OR "YAHOO news"

۰اگر بخواهيد يك كلمه حتما باشد و همراه با يكي از دو كلمه ديگر بيايد از حالت پرانتز مي توانيد استفاده كنيد. مانند: Persian (yahoo OR blog). اين جستجو دو عبارت را اجستجو مي كند: Persian Blog  و Persian Yahoo

 

۰اگر بخواهيد كلمه خاص شما در title صفحه موجود باشد بايد از كلمه كليدي intile استفاده كنيد. مثلا: intitle:"macromediax web services"

۰اگر بخواهيد كلمه اي كه وارد كرده ايد بخشي از آدرس url استفاده كنيد. مثلا:   inurl:"Persian"

 

اين جستجو تمام كلماتي كه آدرس سايت آنها كلمه پرشين موجود باشد را پيدا مي كند.

 

۰اگر مي خواهيد گوگل فقط بدنه متون را جستجو كند از كلمه intext استفاده كنيد. مثلا: intext: "access 2000 problems"

۰اگر مي خواهيد كه گوگل فقط در يك سايت خاص دنبال مطلب وارد شده شما بگردد بعد از نوشتن موضوع جستجو از كلمه site به شكل زير استفاده كنيد: site:macromediax.com اين كد در ادامه جستجوي شما باعث مي شود تا گوگل به دنبال مقاله مورد نظر شما در سايتmacromediax بگردد.

 

۰اگر شما يك سايت يا وبلاگ داريد و مي خواهيد بدانيد چه كساني لينك سايت شما را در سايتشان قرار داده اند از كلمه link با آدرس خودتان به شكل زير استفاده كنيد. Link:www.macromediax.com

 

۰اگر مي خواهيد دنبال فايل هاي خاصي كه با موضوع شما مرتبط هستند بگرديد از كلمه filetype  به صورت زير استفاده كنيد. Programming vb filetype:pdf اين كد جستجو فايل هاي pdf كه درباره برنامه نويسي vb باشند را به شما نشان مي دهد.

 

۰يك نكته در جستجو: گوگل حداكثر 10 كلمه را براي جستجو مي پذيرد و اگر بيشتر باشد از بقيه كلمات صرف نظر مي كند.

 

۰گوگل كلمات ربطي ساده مانند of,the,and,an,a را ناديده مي گيرد. براي اينكه اين كلمات را هم جزو متن و كلمات درخواستي شما در نظر بگيرد  بايد قبل از اين كلمات يك علامت + قرار دهيد.

 

۰اگر بخواهيد چيزي در جستجوي شما اصلا نباشد از علامت منفي در كنار آن كلمه استفاده كنيد. اين حالت براي كد ها هم تاصير دارد. مثلا مي خواهيد كلمه programming را جستجو كنيد. اما نمي خواهيد كلمه web در نتايج جستجوي شما باشد، پس مي نويسيد: programming –web

۰اگر بخواهيم تعداد نتايج در يك جستجو را مثلا به صد نتيجه در يك صفحه افزايش دهيد از num=100 درمتن جستجوي خود استفاده مي كنيم.

 

۰براي فراهم سازي تعداد نتايج دقيق، گوگل از بند آوردنيا "wildcard" براي حمايت از جستجوهاي خود استفاده نمي كند. براي مثال اگر شما"googl" را جستجو كنيد نتايج ارايه شونده شامل "googler" يا "googlin" نمي شوند.

 

۰جستجوهاي گوگل حساس به حالت نوشتن (case sensitive) آنها نيست. تمامي كلمات بعد از ورود به حروف كوچك تبديل مي شوند. براي مثال اگر وارد كنيد "GOOGLE"  يا "GoOgLe" به عنوان "google" شناخته مي شود.

علی مدیحی بازدید : 18 چهارشنبه 08 آذر 1391 نظرات (0)

 

اگر کمی با دنيای وب آشنايی داشته باشيد حتما در مورد جاوا اسکريپت شنيده ايد و هرگاه در مورد حرکات عجيب و غريب بعضی از سايت ها از دوستان پرسيده ايد آنها را به جاوا اسکريپت نسبت داده اند. حرکاتی مانند حرکت یک عکس یا متن بدنبال موس ، لرزیدن صفحه هنگام ورود به یک وبلاگ ، منوهای پایین افتادنی در سایت ها و ...


اما جاوا اسکريپت چيست؟

جاوا اسکريپت زبانی است که در صفحات html کاربرد دارد و قابليتهای بسياری دارد از قبيل : افزايش کيفيت طراحی صفحات , کنترل صفحات ، کنترل browser بازديد کننده ، ساخت و استفاده cookie ها و بسياری چيزهای ديگر.

 

اطلاعات پيش نياز چيست؟

فقط HTML  /XHTML ، البته کمی هم ديد برنامه نويسی لازم است .اما ما تمامی مبانی آنرا به شما آموزش ميدهيم و شما احتياجی به دانستن زبان برنامه نويسی جداگانه نداريد ولی کمی ديد برنامه نويسی لازم است.

JavaScript يک زبان برنامه نويسي اسکریپتی است که کدهای آن بسيار شبيه به زبان C است . زبان جاوا اسکریپت به حروف بزرگ و کوچک حساس ميباشد. ). زبان JavaScript يک زبان برنامه نويسي "شي گرا" ميباشد. از آنجا که JavaScript يک متن ساده ميباشد، در نتيجه ميتوان از هر ويرايشگر متن کمک گرفت، در سيستم ويندوز اغلب کاربران از برنامه notepad استفاده ميکنند

 

تفاوت جاوا و جاوا اسکریپت :

برخلاف شباهت اسمي موجود برنامه Java و JavaScript، هيچگونه شباهتي بين اين دو برنامه وجود ندارد. Java يک زبان برنامه نويسي بسيار کامل و پيشرفته است که توسط شرکت sun microsystem تهيه شده و جاوا اسکریپت توسط شرکت netscape. (اساس Java در برنامه هاي تحت وب براي ايجاد appletها ميباشد، اين برنامه هاي کوچک از شبکه اينترنت دريافت شده و درون خود browserها اجرا ميشوند بطوريکه بعلت وجود قابليت همه گير Java، اين برنامه در تمامي browserهايي که قابليت اجراي Java را دارند، کار ميکنند. اما Javascript برای ایجاد پویایی در صفحات وب کاربرد دارد) 

 

مزايای جاوا اسکريپت :

·         جاوا اسکريپت بر خلاف vbscript در همه browser ها قابل استفاده و خوانده شدن است.

·         جاوا اسکريپت قابليت برنامه نويسی را به صفحات HTML شما ميدهد.

·         جاوا اسکريپت صفحات اچتمل شما را پويا ميکند.

·         جاوا اسکريپت به رويدادها پاسخ ميدهد ( مثل کليک موس، لود شدن صفحه و ...)

·         جاوا اسکريپت قابليت ارزيابی و تغيير روی اطلاعات را دارد.

·         جاوا اسکريپت قابليتهای زيادی در کنترل  مرورگر بيننده دارد.

·         جاوا اسکريپت ميتواند  کوکی بسازد و استفاده کند

 

و اما شروع ساده ای از جاوا اسکريپت :

  منابع جاوا اسکريپت:    javascriptsource.com   javascriptkit

 

نکته ای در مورد سميکالون(;) :

هنگامی که شما کدهای جاوا يا C را مينويسيد در انتهای هر خط کد از سميکالون استفاده ميکنيد، اما اين امر در جاوا اسکريپت کاملااختياری است ، البته برای زمانی که شما چند کد را در يک خط قرار ميدهيد استفاده از سميکالون اجباری است.

 

علی مدیحی بازدید : 15 چهارشنبه 08 آذر 1391 نظرات (0)

اسکریپت

زبان های اسکریپتی برای ارائه تحولات و ایجاد پویایی در صفحات وب ایجاد شدند . این زبان ها از روی زبان های برنامه نویسی ساخته شدند و بهمین دلیل دارای تشابه بسیاری با هم هستند . این زبان ها در اصل نمونه کوچک شده زبان های مادر خود هستند . تعدادی از فرمان ها و امکانات زبان های بزرگ در این زبان ها حذف شده اند . مثلا امکان نوشتن فایل یا پاک کردن فایل ها برروی سیستم کاربر مانند زبان های برنامه نویسی وجود ندارد . البته این زبان ها برای استفاده در زمینه کاری شبکه طراحی شده اند و حذف این دستورات علل خاصی ( از جمله بالا رفتن امنیت و ... ) داشته است .

 

VB Script

این زبان نمونه کوچک شده زبان VB است و کسانی که با ویژوال بیسیک کار کرده اند در یاد گیری این زبان بیشتر راه را پیموده اند و کافیست تفاوت های آن را با ویژوال بیسیک یاد گیرند . این زبان برای افزودن افکت به صفحات وب نیز کاربرد دارد . ولی کاربرد برتر آن در نوشتن برنامه های سمت سرور است که بر اساس تکنولوژی ASP صورت میگیرد . این زبان به عنوان زبان پیش فرض برای نوشتن صفحات ASP است . یاد گیری این زبان برای کسانی که تا کنون برنامه نویسی نکرده اند بسیار آسان است و شروع بسیار خوبی برای ورود به دنیای برنامه نویسی است .

JAVA Script

این زبان ساختاری شبیه زبان C دارد و بیشتر برای ایجاد افکت بر روی کامپیوتر کاربر استفاده میشود (Client-side) .احتمالا تا کنون سایت هایی را دیده اید که در آن کلمه خاصی دنبال موس میدود . یا هنگام وارد شدن به آن سایت مرورگر شما در صفحه ویندوزتان میلرزد . این قبیل کد ها که فقط روی سیستم کاربر اجرا میشوند و نیازی به پردازش توسط سرور ندارند را کد های سمت کاربر (کلاینت ساید) میگویند . البته این زبان نیز قابلیت های استفاده به صورت server-side را داراست . اما چون استفاده از زبان VBSآسانتر است معمولا از VBS  برای نوشتن برنامه های سرور-ساید استفاده میشود . یکی از تفاوت های این دو زبان در طرز نوشتن حروف است . در VBS تفاوتی ندارد که دستورات را با حروف کوچک یا بزرگ بنویسید ، اما در JavaScript اگر دستوری که با حروف کوچک است با حروف بزرگ بنویسید با Error در صفحات خود مواجه میشوید.برای دیدن قدرت زبان JavaScript میتوانید از سایتAnfyTeam دیدن کنید . این سایت همچنین امکان دانلود برنامه ای برای ساخت افکت های جاوا اسکریپت خود را در اختیارتان میگذارد .

علی مدیحی بازدید : 21 چهارشنبه 08 آذر 1391 نظرات (0)

آيا تا بحال فكر كرده ايد چرا سايت زيبايي كه طراحي كرده ايد به اندازه اي كه فكر ميكرديد بازديد كننده ندارد ؟ خوب شايد طراحي سايت شما مشكل داره … چيه ؟ بهتون برخورد ؟ زياد ناراحت نباشيد . چون ايرادات سايت شما رو الان بررسي ميكنيم . اين ايرادات باعث رنجيده خاطر شدن بازديد كننده هاي نازنينتون ميشه و درنهايت اونا كم كم اسم سايت شما رو فراموش ميكنند .(شما هم كه حساس ! )

علی مدیحی بازدید : 19 چهارشنبه 08 آذر 1391 نظرات (0)

هرچه امتیاز شما در گوگل افزایش یابد باعث میشود تا گوگل شما را در صفحه جستجو در رتبه بالاتری نمایش دهد. برای افزایش رتبه خود در گوگل به نکات زیر توجه کنید . حتی اگر بالا رفتن امتیاز گوگل برایتان مهم نیست نکات کلیدی را بکار گیرید . زیرا گوگل سایت هایی را که این نکات را رعایت نکرده اند از لیست جستجویش حذف میکند و دیگر در هیچ یک از سایت های شرکای گوگل نیز نام شما نشان داده نمی شود .

علی مدیحی بازدید : 16 چهارشنبه 08 آذر 1391 نظرات (0)

 

هر یک از موتور های جستجوگر (مانند گوگل و یاهو) به صفحات سایت ها بر حسب الگوریتم های خاص خودشان امتیاز می دهند. هر قدر سایتی امتیاز بالاتری داشته باشد ، در هنگام نمایش نتایج search ، در خط بالاتری قرار میگیرد .و این به معنای ورودی بیننده بیشتر از سایت های جستجوگر است . اما چگونه میتوان از رتبه سایت خود در وب آگاه شد ؟

برای خواندن ادامه مقاله به ادامه مطلب بروید...

 

تعداد صفحات : 13

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    نظرسنجی
    شما به قالب کدام سرویس وبلاگدهی نیاز دارید؟؟؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 89
  • کل نظرات : 1
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 28
  • آی پی امروز : 0
  • آی پی دیروز : 5
  • بازدید امروز : 2
  • باردید دیروز : 6
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 23
  • بازدید ماه : 71
  • بازدید سال : 618
  • بازدید کلی : 15,527